2024.04.16., kedd - Csongor
Tatabánya: 6o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Váratlanul bezárnak egy újabb újbudai postát

frisshirek.hu | 2023. február 03. - 17:43
Váratlanul bezárnak egy újabb újbudai postát

A Polgármesteri Hivatal épületében működő posta eredetileg nem szerepelt a bezárandó kirendeltségek listáján. Február 14-én mégis bezár - értesült az enbudapestem.hu.

A lap a kerület honlapját idézve azt írja, hogy csak december közepén értesült a városvezetés arról, hogy a Magyar Posta megszüntetné a Bocskai út 39-41. szám allatt működő postahivatalt.

A posta nyitva tartásának utolsó napja, 2023. február 14. A legközelebbi postai kirendeltség, áll az önkormányzat tájékoztatójában, a Fehérvári út 9-11. alatt található

- tájékoztatott honlapján a kerület. Ahogy arról a frisshirek.hu-n is beszámoltunk, október végén jelentette be a Magyar Posta Zrt., hogy 210 település 366 postahivatalának működését felfüggeszti az energiaválságra tekintettel. Azóta számos önkormányzat kialkudott vagy átvállalt több bezárásra ítélt hivatal újranyitását és működtetését.

Októberben 300 munkavállaló elküldéséról is szólt a legnagyobb állami foglalkoztató, ettől azonban - ahogy a lapunkban is megírtuk - későbbi nyilatkozata alapján végül eltekintett.

Az enbudapestem.hu emlékeztet, hogy a postabezárások Budapesten 35 postát érintettek. A mostani bezárás különlegességét az adja, hogy

bár négy újbudai postát már bezártak, a Polgármesteri Hivatal épületében található nem szerepelt a listán.

A kiemelt kép forrása: Facebook