2023.04.01., szombat - Hugó
Tatabánya: 11o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Elkeveredett egy gyermek a jászapáti vásárban, a rendőrök kísérték vissza

Lukácsi Katalin, 2023. február 07. - 07:15
Elkeveredett egy gyermek a jászapáti vásárban, a rendőrök kísérték vissza

Egy 4 éves kisfiú elkeveredett szülei mellől a jászapáti vásáron, és a nagy tömegben nem talált vissza hozzájuk. Egy figyelmes állampolgár és a rendőrök segítettek a bajba jutott gyermeken - írta meg a police.hu.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Minden hónap első vasárnapján Jászapátin megrendezik – alkalmanként körülbelül 5000 fő érdeklődő részvételével – a hagyományos állat- és kirakodóvásár.

Én is meglátogattam. Átfutottam a vásárra Jászjákóhalmáról, a híres, úgynevezett jász lángosért, amelyért általában hosszú sorok várakoznak, és amely gyermekkorom olajban sült kelttésztái ízét idézi.

Erre látogatott el most egy tarnamérai házaspár is, 4 éves kisfiukkal. Egy óvatlan pillanatban a kicsi elszakadt szüleitől és a nagy tömegben nem talált vissza hozzájuk - folytatta beszámolóját a rendőrség.

Az egyedül sétáló gyerek sírására felfigyelt az egyik árus, majd átadta őt a piacon gyalogos szolgálatot teljesítő rendőröknek.

Az egyenruhások rövid időn belül megtalálták a megrémült kisgyerek kétségbeesett szüleit. Szerencsére az ijedségen kívül senkinek nem esett baja.

A kiemelt kép forrása: police.hu