2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 7o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Fizetős lesz a Citromail

frisshirek.hu, 2023. február 07. - 21:29
Fizetős lesz a Citromail

A reklámalapú modellről előfizetéses alapra akarjuk áttenni a Citromail működését - erősítette meg a szolgáltatás norvég tulajdonosa, a Fjordmail International a Citromail emailküldő szolgáltatás fizetőssé tételéről szóló híreket.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A cég a lépést hirdetési bevételei csökkenésével magyarázza, az eltelt időben belátták, ez a trend nem fog megfordulni. A Telexnek így magyarázkodnak,

„Megértjük,hogy néhányan nem fogják pozitívan fogadni a változást, és előre elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért, amit ez okozhat”, de ahhoz, hogy egy „magas színvonalú levelező szolgáltatást” lehessen fenntartani szerverekkel, rendszergazdákkal és ügyfélszolgálattal, ahhoz „kiszámítható bevételekre” van szükség.

A Fjordmail a bezárás elkerülése miatt lépett, ezzel kívánnak egy fenntarthatóbb üzleti modellt megvalósítani. 

A Citromail valaha az egyik legnagyobb hazai ingyenes emailszolgáltatásnak számított. A rendszert tavaly nyáron eladta a Centrál Médiacsoport Zrt. a publikus webmailrendszereket és híroldalakat üzemeltető norvég Fjordmail Internationalnek, ami ezzel megszerezte első kelet-európai érdekeltségét - emlékeztet a lap.

Az alkalmazás használóit levélben értesítették arról, hogy április 12-ig aktiválhatják havonta 1999 forintot kóstáló negyedéves vagy éves előfizetésüket, ellenkező esetben az eddig ingyenes levelezőprogramról más szolgáltatóra kell váltaniuk. 

Ígéretükben szerepel:

  • teljesen eltüntetik a felületről a hirdetéseket,
  • javítanak a szolgáltatás minőségén
  • ami fejlettebb kamuprofil- és spamszűrést jelent majd.

Fotó: Centrál Médiacsoport weboldala