2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 9o
Az ország 19 megyéjében

LÁTTA MÁR? Szabadsajtó-klub: Fog-e dalolni Völner vagy Schadl?

frisshirek.hu, 2023. február 07. - 17:28
LÁTTA MÁR? Szabadsajtó-klub: Fog-e dalolni Völner vagy Schadl?

Nézze meg a Frisshirek politikai vitaműsorát, amiben többek között az akkumulátor-gyárak kapcsán Tompos Ádámtól az is elhangzott, hogy "Fizetünk érte, hogy mi legyünk Európa Bolíviája", Tóta W. Árpád pedig kifejtette véleményét, hogy "Lehetnénk mi is a sav és az acél hazája". 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A műsor témái:

Schadl, Völner, Tóni, Barbara, Ádám, a jó miniszterasszony és a megsemmisített DVD - Akkumulátor-nagyhatalom? - Orbán Balázs: A médiával lehet uralni az országot - Árnyékkormánybiztos lesz Kocsis-Cake Olivio.

Gulyás Balázs műsorvezető szomorkás szolgálati közleményével indul az adás. Tóta W. Árpád be fogja tanulni Völner Pálék védekezését. Tompos Ádám Origo cikkcímet költ. Stumpf András műsorvezetői rovóban részesül.

Frisshírek első kézből! Ha még nem tette meg, iratkozzon fel youtube-csatornánkra itt.

Ott vagyunk minden megyében, országosan is hallatjuk hangunkat! Kérjük, kövesse az oldalunkat!

Várjuk a "képernyők" elé.