2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 7o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Nem volt jogsija, a kocsi tulajdonosa is pórul járt

frisshirek.hu, 2023. február 07. - 17:28
Nem volt jogsija, a kocsi tulajdonosa is pórul járt

Figyelmetlenek a sofőrök a közutakon. Tolnán a vétlen citroen húzta a rövidebbet, belehajtott egy olyan sofőr, aki nem tartotta be a KRESZ szabályait. Szekszárdon sávváltás közben ment egyik kocsi a másiknak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Tolnában február 6-án három anyagi káros baleset történt - tette közzé előző napi baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Két esetben az elsőbbségi szabályok be nem tartása miatt következett be a baleset. Az egyik egy számozatlan úton történt Paks térségében.

Egy helyi autós közlekedett hétfőn a reggeli órákban Tolnán a Bartók Béla utca és a Katona utca kereszteződésében. A jármű vezetője az Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött a védett úton haladó Citroennek.

A harmadik baleset helytelen sávváltás miatt történt Szekszárdon. Egy autós a Rákóczi utcán haladt kifelé a városból a belső sávban. A jármű vezetője a külső sávba történő átsorolásakor nekiütközött a mellette elhaladó kocsi bal hátuljának.

A nap folyamán a dombóvári rendőrök észlelték, hogy egy – vezetéstől eltiltott – 20 éves sofőr közlekedik a városban. A férfit ellenőrizték, akiről kiderült, hogy valóban nem vezethetne. A fiatalember mellett ült a kocsi tulajdonosa, a sofőr édesanyja is, aki tudott arról, hogy fia nem ülhetne volán mögé. A rendőrök a jármű vezetője és a kocsi tulajdonosa ellen is büntetőeljárást indítottak.

Fotó: police.hu