2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Zalatnay Cini autóját is megrongálták a vihar miatt kidőlt fák

frisshirek.hu, 2023. február 07. - 08:08
Zalatnay Cini autóját is megrongálták a vihar miatt kidőlt fák

Zalatnay Cini ideiglenes otthonának kertjében a hétvégén fák dőltek ki, egyenesen az autójára. Mint ismert, az énekesnő Tárnokon új otthona van, házát ugyanis a bedőlt hitele miatt elvitte a bank. Cini átmenetileg egy barátja ingatlanában lakik, ahol most újabb csapás érte - írta meg a Blikk.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
A hétvégén a szeles időben több fa is kidőlt a kertemben. Csak a hatalmas reccsenést és a puffanást hallottam. Annyira megijedtem, hogy azt hittem, infarktust kapok, főleg amikor megláttam, hogy a kertben parkoló autómra zuhant minden

- számolt be a történtekről a lapnak az énekesnő, aki szerencséjére a szomszédok azonnal a kisegítették a bajban.

A Jóisten velem volt, mert szerencsére az autómon lévő ponyva felfogta az ütést, így nem keletkezett kár. Az villanyvezetékek is épek maradtak. Nagyon hálás vagyok a Katasztrófavédelem munkatársainak, akik tíz percen belül itt termettek, és levágták a fákat. Hálám jeléül megkínáltam őket forró kávéval, és adtam nekik ajándékba egy-egy Cini posztert.

Az autó kimentése után még a kert rendbetétele is várt rájuk, mert a kidőlt fa rengeteg törmeléket hagyott maga után. Cini jótékony szomszédai azonban azt is elvitték. Az énekesnő abban bízik, hogy több baj már nem éri, különösen amiatt is, mert az utóbbi időben szeretett 33 éves lova is meggyógyult.

A kiemelt kép forrása: Zalatnay Cini Facebook-oldala