2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Tatabánya: 15o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Rehabilitácós lehetőségekről tartottak szakmai napot Szombathelyen

frisshirek.hu, 2023. február 09. - 15:10
Rehabilitácós lehetőségekről tartottak szakmai napot Szombathelyen

Bokányi Adrienn szombathelyi tanácsnok vezetésével tartottak online szakmai napot Szombathelyen.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A komplex rehabilitáció jegyében online szakmai napot tartottak 2023. február 7-én. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járták körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból, valamint a rehabilitáció és a digitalizáció kapcsolatáról is szó esett – írja a szombathely.hu.

A szakmai résztvevők beszéltek többek közt arról is, hogy hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegellátásban, vagy a csontritkulás kezelésében, de modern rehabilitációs megoldások is bemutatásra kerültek.

Szombathely nagy figyelmet fordít a jövő egészségügyi fejlesztéseinek előkészületeire, ennek kapcsán teljes program került már kidolgozásra.

Fotó: szombathely.hu