2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Tatabánya: 16o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Ennyi volt: utoljára látták a színpadon a rajongók Lagzi Lajcsit

frisshirek.hu, 2023. március 13. - 20:00
Ennyi volt: utoljára látták a színpadon a rajongók Lagzi Lajcsit

Hétvégén még Tatabányán koncertezett, a többi fellépését viszont lemondta, és az új felkéréseket is elutasítja Galambos Lajos. A bors.hu beszámolója szerint a zenész a betegsége miatt döntött úgy, hogy a börtönbe vonulásáig már nem vállal több koncertet.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Elutasította a bíróság Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi halasztási kérelmét, börtönbe kell mennie. Ezt szerda reggel közölte a Budapest Környéki Bíróság. Galambost december 7-én ítélték el jogerősen, másodfokon 8 hónappal súlyosbították a büntetését, írta meg a Frisshirek.hu.

A ZENÉSZT VESZTEGETÉS, VALAMINT ÁRAM, VÍZ ÉS GÁZ LOPÁSÁBAN TALÁLTÁK BŰNÖSNEK

- emlékeztet a Telex. Galambos Lajos egészségügyi állapotára és gyógyíthatatlan tüdőbetegségére hivatkozva bízott a börtönbüntetés elodázásában, és a lapnak az ügyvédje azt nyilatkozta, hogy a mostani elutasító határozat ellen is fellebbezést nyújtanak majd be. 

„A saját elhatározásomból és persze az egészségi állapotom okán is, egyelőre visszavonulok a színpadról. A soron következő bulikat lemondtam. Nem lehet két végén égetni a gyertyát, így amíg véget nem ér a kálváriám, addig ehhez a döntéshez tartom magam. Ezt tanácsolták az orvosaim is, és erre kért a családom is”

– mondta Galambor a lap megkeresésére.

Hozzátette, oxigénpalack nélkül már nem megy sehova, és a koncerten is többször hátat kellett fordítania a közönségnek, amikor elfogyott a levegője. A zenészt állítása szerint tüdőtágulattal (COPD) diagnosztizálták.

Fotó: Galambos Lajos Facebook-oldala