2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Tatabánya: 16o - 19o
Az ország 19 megyéjében

5,1 milliárdért árulja mocsai luxusbirtokát Galambos Lajos

frisshirek.hu, 2023. március 17. - 19:30
5,1 milliárdért árulja mocsai luxusbirtokát Galambos Lajos

Ismét piacra dobta mocsai birtokát Galambos Lajos. A 33 szobás, 1868 négyzetméter alapterületű kastélyt és a 13 061 négyzetméteres luxusbirtokot 13 millió euróért, vagyis több mint 5,1 milliárd forintért árulja a börtönbüntetésre ítélt zenész.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Galambos lassan 7 éve, letartóztatása után határozta el először, hogy pénzzé teszi az ingatlan, de akkor még 8,5 millió euróért, vagyis 2,6 milliárd forintért árulta.

Most a Pénzcentrum szúrta ki az ingatlan újabb hirdetését. A feladó, a tatabányai Openhouse-Future Ingatlaniroda szerint ez lehet Magyarország legnagyobb egybefüggő birtokegyüttese.

A rezidencia ékköve az 1904-ben épült kastélyszerű épület, amelyben képgaléria, kandallóval ellátott nappali, házi könyvtár, veranda, piano szoba, négy háló- és négy fürdőszoba is található.

A főépület előtt romantikus hangulatú szökőkút, nemes rózsakert és hortenzia ültetvény lett kialakítva - olvasható a hirdetésben. 

A kastély mellett van fűtött udvari medence és szauna is az ingatlanon.

Lovaglási, vadászati, halászati, íjászati, kirándulási és még számtalan lehetőség színesítheti az ott-tartózkodást

– írták a hirdetésben hozzátéve, a közelben vízi sportokra is van lehetőség: vitorlázásra, jetskizésre és wakeboardozára.

Fotó: ingatlancom, a meghirdetett kastély