2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Tatabánya: 16o - 19o
Az ország 19 megyéjében

A TEK-nek kellett közbeszólnia egy modern Rómeó és Júlia történetbe Nógrádban - videóval!

frisshirek.hu, 2023. március 17. - 08:52
A TEK-nek kellett közbeszólnia egy modern Rómeó és Júlia történetbe Nógrádban - videóval!

A Nógrád vármegyei rendőrök őrizetbe vették azt a 44 éves férfit és 20 éves fiát, akik halálosan megfenyegették és bántalmazták rokonuk párját - írta meg a police.hu.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságon 2023. március 14-én a reggeli órákban személyesen tett feljelentést egy 23 éves férfi.

A feljelentő elmondása alapján előző este taxival megjelent barátnője bátonyterenyei otthonánál,

azzal a céllal, hogy 17 éves szerelmét elszöktesse.

Távozásukat a lány édesapja és testvére észlelte, amelyet sérelmeztek, így személygépkocsival a fiatalok után indultak. Útközben Salgótarján határánál utolérték és megállították őket. A két gyanúsított a gépjárműből kiszállva a taxihoz szaladt, és a lányt a párjával együtt erőszakkal a saját gépkocsijukba ültették, és visszavitték őket Bátonyterenyére.

A visszafelé vezető út során már megkezdődött a fiatal férfi bántalmazása,

ugyanis a 44 éves elkövető a sértettet több alkalommal arcon ütötte, illetve megfenyegette, hogy most már nem engedi haza és meg fog halni. A bátonyterenyei házhoz érve a bántalmazást és a fenyegetéseket a terheltek tovább folytatták. Ennek nyomatékosítása érdekében egy kést és egy fegyvernek látszó tárgyat helyeztek el mellette, és a rendelkezésre álló adatok szerint

az idősebb férfi egy baseballütőt kezdte ütni lánya párját.

A sértett a bántalmazások következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai március 13-án a két férfit Bátonyterenye belterületén elfogták. A hatóság tagjai a két elkövetőt előállították, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozói személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt őket kihallgatták, őrizetbe vették és az ügyészségen előterjesztést tettek a 44 éves férfi letartóztatásának indítványozására.

A kiemelt kép forrása: a police.hu videójának vágóképe