2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Tatabánya: 16o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Jövet-menet bemérték a gyorshajtót Nógrádkövesden

frisshirek.hu, 2023. március 17. - 17:15
Jövet-menet bemérték a gyorshajtót Nógrádkövesden

Alig több mint egy óra leforgása alatt kétszer is „beleszaladt” a traffipaxba egy gyorshajtó Nógrádkövesden.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatta portálunkat, a frisshirek.hu-t, hogy az egyenruhások sebességmérő készülékkel hajtottak végre közúti ellenőrzést a napokban Nógrádkövesden. 

A járőrök a műszerrel 10 óra 41 perckor rögzítettek egy gépkocsit, amely a Kossuth úton a megengedett 50 helyett 73 km/h sebességgel haladt a mérési hely irányába. Az egyenruhások 70 perccel később ugyanerre a járműre figyeltek fel, akkor 78 km/h-val hajtott ugyanezen az útszakaszon.

A rendőrök a jármű üzembentartójával szemben összesen 60 ezer forint közigazgatási bírságot és 8 közúti közlekedési előéleti pontot szabtak ki – közölte Király-Kollár Ramóna.

Fotó: police.hu