2024.04.16., kedd - Csongor
Tatabánya: 7o - 10o
Az ország 19 megyéjében

80-ik születésnapját ünnepli Pusztai Szilveszter

Hajmási Judit | 2023. március 24. - 15:36
80-ik születésnapját ünnepli Pusztai Szilveszter

A kőszegi háziorvost az Összefogás Kőszegért Egyesület tagjai meglepetés köszöntéssel ünnepelték meg.

Tortával, borral és emlékkönyvvel kedveskedtek a születésnapos háziorvosnak a helyi egyesület küldöttei.

Praxisában leptük meg Pusztai Szilveszter háziorvost születésnapja alkalmával. Megkérdeztük és megengedte, hogy eláruljuk, ma ünnepli 80. születésnapját.  Doktor úr számára természetes, hogy munkával ünnepel, hisz a majd 50 év alatt nem ez volt az első ügyelet a születésnapján.

Bizony 1974-óta áll Kőszeg város szolgálatában. Rengeteg munka, kiváló eredmények állnak mögötte, a Kőszegi háziorvosi rendszer megálmodója, managere ma is kitünő formában fogadta delegációnkat.

Az orvosi táska(tortából) mellé a  kedvenc Jagodicspince  blauburgert, virágot és egy olyan emlékkönyvet kapott, melyben már most is rengeteg köszöntés, jó kívánság van a Kőszegi polgárok részéről és ami folyamatosan bővülni fog... Igen, hisz az emlékkönyvet bárki megnézheti, abba beleírhat az egészségházban – olvasható az Összefogás Kőszegért Egyesület közösségi oldalán.

A jókívánságok nemcsak az emlékkönyv oldalain gyűlnek, hanem a Facebook oldalon is tömegesen özönlenek, hogy jó egészséget, és további sok-sok munkával eltöltött időt kívánjanak Pusztai Szilveszternek.

De az egyesület tagjai nem állnak meg a tortás köszöntésnél. Tagjaik kezdeményezik, hogy Pusztai doktor megkapja a legrangosabb városi kitüntetést munkásságáért.

Fotó: Facebook / Összefogás Kőszegért Egyesület