2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Tatabánya: 15o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Kerékpáros baleset Kecskeméten – keresik a vétkest

frisshirek.hu, 2023. március 24. - 08:26
Kerékpáros baleset Kecskeméten – keresik a vétkest

Ismeretlen kerékpárost keres egy baleset után a Kecskeméti Rendőrkapitányság – írja a police.hu. A rendőrök azt követően indítottak nyomozást, hogy a vétlen fél a történtek miatt rosszul érezte magát, kórházba ment, ahol kiderült, súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés során.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 03010/954/2023. bü. számon nyomozást indított közúti baleset gondatlan okozása miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. március 22-én 6 óra 30 perc körül az 54-es számú főúttal párhuzamosan kialakított kerékpárúton, a Daimler út magasságában egy feltehetőleg piros színű női vázas kerékpárral közlekedett egy ismeretlen személy.

Haladása során, a kerékpárúton egy jobbra ívelő kanyarban nem követte az út vonalvezetését, emiatt áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és nekiütközött a szemből érkező biciklisnek. A két kerékpáros összefejelt, ezt követően mindketten elvesztették uralmukat a járművük irányítása felett és a kerékpárútra estek. Ezután megbeszélték a történteket és továbbhajtottak. A vétlen fél a helyszín elhagyását követően rosszul érezte magát, majd kórházba ment, ahol kiderült, hogy súlyosan megsérült.

A körülmények tisztázása érdekében kérjük, hogy az ismeretlen kerékpáros hívja fel a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy fáradjon be a Kecskeméti Rendőrkapitányságra.

Forrás: police.hu