2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Tatabánya: 15o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Tragédia: fának csapódott egy autó Piliscsabánál

frisshirek.hu, 2023. március 25. - 10:30
Tragédia: fának csapódott egy autó Piliscsabánál

Halálos baleset történt Piliscsaba térségében, a 10-es főúton, miután fának csapódott egy személygépjármű péntek este – számolt be a hírről a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség közleményéből kiderül, egyelőre tisztázatlan okból sodródott le az útról a gépjármű, amely aztán egy fának ütközött 2023. március 24-én 18 óra körül a 10-es számú főút 28-as kilométerszelvényében, Piliscsaba térségében. A gépkocsit egy 43 éves budapesti férfi vezette, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Az útszakaszt a mentési munkálatok és a helyszíni szemle idejére teljes szélességben lezárták a rendőrök, a Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai pedig megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Kiemelt fotó: police.hu