2024.04.16., kedd - Csongor
Tatabánya: 9o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Győr virágosnak ígérkezik az idei évben is

frisshirek.hu | 2023. március 27. - 13:11
Győr virágosnak ígérkezik az idei évben is

Azt nem lehet tudni, hogy a győri városvezetés éves szinten hány forintot költ a csinosításra, de a virágok, amikkel ezres nagyságrendben díszítik a környezetet, kétségtelenül csodaszép látványt nyújtanak. Ehhez persze az is kell, hogy a Győr - Szol Zrt. munkatársai évszakról - évszakra, legyen maró tél, vagy forró nyár, rendületlenül foglalkozzanak velük, mert az ő gondoskodásuk nélkül nem nyújtanának minden évben páratlan látványt.

Nem kell ahhoz győrinek lenni, hogy országszerte tudják az emberek: Győr az egyik legvirágosabb város az országban. A városvezetés különös figyelmet fordít rá, hogy mindig az évszaknak megfelelő virágokat ültessen, és ezzel együtt jó érzés legyen végigsétálni az utcákon. 


És ezt nem csak a laikus szemek látják így...


A tavalyi évben, ahogy portálunk is beszámolt róla rangos, országos versenyen első helyezést értek el, ugyanis a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyen elnyerték az Arany Rózsa minőségi díjat.


Itt az utánpótlás!


Dézsi Csaba András, Győr polgármestere legújabb posztjában írt arról, hogy hamarosan egynyári növényeket ültetnek, és a virágoszlopokba 5600 palánta kerül. Jelenleg a Győr – Szol Zrt. üvegházaiban nevelkednek, erősödnek.


Fotó: Dézsi Csaba András Facebook oldala