2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Tatabánya: 15o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Legközvetlenebb családját is meglopta egy karcagi tolvaj

frisshirek.hu, 2023. március 27. - 09:00
Legközvetlenebb családját is meglopta egy karcagi tolvaj

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki saját rokonait lopta meg, valamint több üzletből tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A 31 éves karcagi férfi március 19-én délelőtt nagymamája konyhájából eltulajdonított egy televíziót

- állítja a rendőrség megalapozott gyanú szerint. Ezt követően:

  • március 20-ra virradóra édesanyja lakatlan házából hozott el jogtalanul 5 db csillárt, 50 db ledes spotlámpát, 50 db konnektort és 30 db fali kapcsolót valamint kábeleket;
  • féltestvére házában március 23-án járt, ahonnan televíziót, mobiltelefont, gyerekruhákat és kerékpárt tulajdonított el. A rokonaitól jogtalanul megszerzett értékeket később pénzzé tette.

Az egyenruhások a férfit az utolsó bejelentést követően, március 23-án este ismét elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök megállapították, hogy a terhelt az elmúlt időben több vagyon elleni bűncselekményt követett el, ami miatt már van ellene folyamatban büntetőeljárás. A nyomozóhatóság az ügyeket egyesítette, majd a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Karcagi Rendőrkapitányság összesen 11 rendbeli vagyon elleni bűncselekmény miatt folytat eljárást - zárta beszámolóját a rendőrség.

A kiemelt kép forrása: police.hu