2023.09.28., csütörtök - Vencel
Tatabánya: 27o - 27o
Az ország 19 megyéjében

Temetőkaput avatott a fideszes Nagy Bálint Egerváron

frisshirek.hu, 2023. április 24. - 14:27
Temetőkaput avatott a fideszes Nagy Bálint Egerváron

Egervár település nagyobb temetője, a Magyar Faluprogramból nyert 5 millió forintot a 74-es főút melletti kerítésszakasz felújítására, amelyet Nagy Bálint országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP), Zala 2. választókerület elnöke, közlekedésért felelős államtitkár készségesen felavatott a felújított sportöltözővel egyetemben. Az Egervári Sportegyesület öltözője, újabb 6 millió forintos támogatásából lett szebb.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Olvasóink szerint a kérdés most már csak az, hogy miért nem a sportöltöző előtt vágták át a szalagot ha annyira fontos volt fotót készíteni és megörökíteni egy újabb parádés villogást ?

Miért egy kegyeleti hely, konkrétan egy temető bejáratánál, ahol szeretteik, elhunytak nyugszanak? Természetesen nem arról van szó, hogy nem szép az új kerítés, de a helyiek szerint morbid, hogy egy államtitkár már egy temető bejáratánál is szalagot vagdos és arról posztot tesz fel. Hol van itt a jó érzés?-teszik fel a kérdést.

Önök szerint jogosan?

Fotók: Nagy Bálint Facebook-oldala

Nagy Bálint a felújított sportöltözőt is átadta, ott viszont nem vágtak szalagot: